Προφίλ και φιλοσοφία
της εταιρείας


Βασική φιλοσοφία της εταιρίας ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΑΝΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ είναι η Προβολή του Κολυμβαριανού Χρυσαφιού, Εξτρα Παρθένου Ελαιολάδου στην Ελλάδα και διεθνώς καθώς και η δημιουργία συγκριτικού πλεονεκτήματος για τους παραγωγούς μέλη , μέσα από κοινή συνεργασία στην Διανομή και το Marketing του ελαιολάδου μας. Επίσης έντονο ενδιαφέρον μας , αποτελεί η γνωστοποίηση διεθνώς της υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας που παρέχει το Κολυμβαριανό Χρυσάφι, το οποίο ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Τα στελέχη της εταιρίας μας, πλήρως εκπαιδευμένα, είναι υπεύθυνα για την συμβουλευτική των παραγωγών συνεργατών μας, για την άριστη διαδικασία συγκομιδής του ελαιοκάρπου και εγγυούνται την ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Το Κολυμβαριανό Χρυσάφι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι η καρδιά της σωστής Μεσογειακής Διατροφής. H Kρήτη είναι ένα μέρος πλήρες από ηλιοφάνεια και ισορροπημένες βροχές που δημιουργούν προϊόντα γεμάτα από χυμούς, υγιεινά πάντα αρίστης ποιότητας. Πολλοί ερευνητές και επιστήμονες βεβαιώνουν ότι οι Κρητικοί ζουν πολύ και είναι υγιείς εξαιτίας της δίαιτας τους. Στην Μεσόγειο και ειδικά στην Κρήτη οι δείκτες καρδιακών ασθενειών και καρκίνων είναι χαμηλότεροι από παντού.

ΣΚΟΠΟΙ & ΣΤΟΧΟΣ

Κύριος σκοπός της εταιρίας ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΑΝΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ είναι η προβολή, διάθεση και καταξίωση του Κολυμβαριανού Χρυσαφιού στις Διεθνείς και Εγχώριες Αγορές καθώς και η απόκτηση του μεριδίου αγοράς που αυτά τα προϊόντα αληθινά αξίζουν.

Ο στρατηγικός στόχος υλοποιείται με :
- Ανάπτυξη συνεργασιών με εισαγωγείς του εξωτερικού και με αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων.
- Εφαρμογή ολοκληρωμένων σχεδίων προβολής και προώθησης, με στόχο το Κολυμβαριανό ελαιόλαδο να γίνει ευρέως γνωστό.
- Βελτίωση των ίδιων των προϊόντων με την εισαγωγή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.
- Ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων
- Πραγματοποίηση ερευνών αγοράς για τον ακριβή προσδιορισμό των εκάστοτε διαμορφωμένων καταναλωτικών τάσεων.

Διαβάστε ακόμη:

   
 
 
 

 
 

[home]  [company]  [products]  [distribution]  [recipies]  [history]  [cretan diet]  [benefits]  [culture]  [contact]  [f.a.q.]